Over ons

Boomkwekerij Lingewaard is 3 jaar geleden gestart door twee enthousiaste ondernemers Bas Rensen en Theo van Workum. De voorliefde voor bomen en het kweken ervan werd op jonge leeftijd van huis uit al aangemoedigd. Wat er uiteindelijk toe leiden om de stap naar het ondernemerschap te maken. Boomkwekerij Lingewaard is gespecialiseerd in laan en sierbomen aangevuld met een ruim assortiment meerstammige bomen en stuiken. Wij beschikken over een unieke collectie in kleur, afmeting en vorm, in meer als 120 verschillende soorten.

Wat een keuze
Creëer uw eigen leefomgeving met bijzondere bomen, met zorg gekweekt in onze eigen kwekerij in de volle grond, maar ook in containerpotten zodat u het hele jaar door verzekerd bent van levering en kwaliteit. Niet verwonderlijk dat steeds meer tuinliefhebbers en hoveniers ons weten te vinden en wij regelmatig horen: Wat een keuze.
Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid, mocht echter iets niet op voorraad zijn dat biedt onze samenwerking met gerenommeerde collega’s de oplossing.

Wij staan voor
Unieke exemplaren in de meest bijzondere vormen en kleuren. Alle bomen zijn milieu gecertificeerd, resistent en duurzaam gekweekt. Geen levertijd en een eigen bezorg en aanplant service. Gratis kundig onderhoudsadvies.

Ook daar staat  Boomkwekerij Lingewaard voor. Op onze site ziet u een overzicht van ons assortiment, voor een optimaal beeld nodigen wij u graag uit op onze kwekerij in Doornenburg. Laat u inspireren.

Graag tot ziens.

Onze voorbeeldtuinen, opslag en afhaal alsmede ons kantoor is gevestigd in de Rijnstraat 74 6691 MD te Doornenburg