Over ons

Boomkwekerij Lingewaard is opgericht door twee enthousiaste ondernemers, Bas Rensen en Theo van Workum. De voorliefde voor bomen en het kweken ervan werd op jonge leeftijd van huis uit al aangemoedigd. Wat er uiteindelijk toe leidde om de stap naar het ondernemerschap te maken. Boomkwekerij Lingewaard is gespecialiseerd in laan- en sierbomen, aangevuld met een ruim assortiment meerstammige bomen en stuiken. Wij beschikken over een unieke collectie in kleur, afmeting en vorm, in meer dan 120 verschillende soorten.

Ruime keuze
Creëer uw eigen leefomgeving met bijzondere bomen, met zorg gekweekt in onze eigen kwekerij in de volle grond, maar ook in containerpotten, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van levering en kwaliteit. Niet verwonderlijk dat steeds meer tuinliefhebbers en hoveniers ons weten te vinden en wij regelmatig horen: ‘Wat een ruime keuze.’

Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid. Mocht echter iets niet op voorraad zijn dan biedt onze samenwerking met gerenommeerde collega’s de oplossing.

Hier staan wij voor
Unieke exemplaren in de meest bijzondere vormen en kleuren. Alle bomen zijn milieu gecertificeerd, resistent en duurzaam gekweekt. Geen levertijd en een eigen bezorg- en aanplantservice. Gratis kundig onderhoudsadvies.

Ook daar staat  Boomkwekerij Lingewaard voor. Op onze site ziet u een overzicht van ons assortiment. Voor een optimaal beeld nodigen wij u graag uit op onze kwekerij in Doornenburg. Laat u inspireren.

Graag tot ziens.

Onze voorbeeldtuinen, opslag en afhaal, alsmede ons kantoor zijn gevestigd in de Rijnstraat 74 6691 MD te Doornenburg.